• Art of Living Bio Shop, Ayurveda, Yoga & Meditation Centar, Skopje
 • 16:00:00 , 14 Јан, 2018 до 19:00:00 , 05 Јан, 2019
 • купете билети овде
 • The Art of Living
 • 6 доаѓаат, 384 можеби
 • Во новоотворениот Центар за #здравахрана,#ајурведа, #јога и #медитација #ArtofLiving на бул. Климент Охридски бр.48 кој е пријатно уредена, пространа, мирна и топла просторија, имате можност да се пријавите за јога часови во време од денот по ваш избор, кога најмногу ви одговара!Јога за деца, утринска јога, почетна јога, напредна јога...Часовите ќе ги држат повеќе јога инструктори на свој начин, со различна динамика и различен стил во утрински, попладневни и вечерни термини, за сите возрасти.Часовите започнуваат од 5 февруари 2018Повеќе информации и пријавување за часовите: Sandra Trajanovska 071/385.477Irena Ilievska 078/338.579

  Настани во близина (1км)

  Party spree-from lake to sea!

  If you want to have a chance to visit both: Balkan and Mediterranean, swim in river, lake and sea, hike on mountains, see fortresses from Byzanltium time and ...
 • AEGEE-Skopje
 • 13:00:00 , 30 Јул, 2018 до 16:00:00 , 12 Авг, 2018
 • AEGEE-Skopje
 • 15 доаѓаат, 31 можеби
 • MakeDox 2018

  Peeling, chopping, cooking MakeDox 9.
 • Skopje
 • 19:00:00 , 16 Авг, 2018 до 23:55:00 , 23 Авг, 2018
 • MakeDox
 • 95 доаѓаат, 67 можеби