• БЛА БЛА КЛУБ - Јавен Алтернативен Простор, Skopje
 • 20:30:00 , 21 Јун, 2017 до 01:00:00 , 22 Јун, 2017
 • Ivan Balov
 • 299 доаѓаат, 360 можеби
 • Настанот е завршен
 • ☆ Ministry of events presents ☆★★★ Со огрoмно задоволство за прв пат ова лето ви го најавуваме SLATKARISTIKA ★★★▶ По втор пат најдобрата PENA PARTY во градот заедно со Dj Che и долго очекуваниот СЛАТКАР на Градска плажа (Бла Бла клуб)▶ Карти во претпродажба 250 ден.СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА : ★► 1L Smirnoff + 3 energy drinks & 3 juice - 2499 ден★► 1L JB + 3 Coca Cola & 3 води - 3499 ден★► 1L Johnnie Red Label + 3 Coca Cola & 3 води - 2999 денОстанати пијалоци :► Водка, коњак, џин - (2 за 150ден)► Captain Morgan rum - 50 ден► Водка, коњак, џин - сечени (1 за 100ден)► Точено пиво TEMOV (Red/Yellow) - 100 ден► 1L Stobi вино - 200 ден▶ Резервации за конопои само со флаша .- 071 325 515- 078 443 618- 076 260 064- 076 466 473Бидете дел од забавата која долго ќе се раскажува..

  Настани во близина (1км)

  Deep'a & Biri.Transmat.Black Crow Record

  25/AUG/17 DEEP'A & BIRI [Transmat.Black Crow Records] TOMI BOJADZI [Pure Soul] Depp’a & Biri се едни од најталентираните артисти на израелската музичка сцена. ...
 • Sektor 909, Skopje
 • 23:00:00 , 25 Авг, 2017 до 05:00:00 , 26 Авг, 2017
 • Sektor 909
 • 24 доаѓаат, 26 можеби