• БЛА БЛА КЛУБ - Јавен Алтернативен Простор, Skopje
 • 21:00:00 , 19 Јул, 2017 до 23:59:59 , 19 Јул, 2017
 • БЛА БЛА КЛУБ - Јавен Алтернативен Простор
 • 22 доаѓаат, 79 можеби
 • EVENT_PARTY
 • Настанот е завршен
 • Друштвени игри со алкохол, награди и луда журка без ограничувања. Цените на сите пијачки по 70 ден, Дојдете да се направиме ЛОМ...

  Настани во близина (1км)

  Граѓаните за промени - Ден на граѓанските организации

  Во духот на приближувањето на граѓанскиот сектор кон својот двигател - граѓаните, Цивика мобилитас го организира третиот Национален форум на кој ќе се ...
 • Школка Градски Парк Скопје, Skopje
 • 11:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 17:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Civica Mobilitas
 • 343 доаѓаат, 538 можеби
 • Настанот е завршен
 • Reborn роденден: Музеј Дебар Маало

  Ти ветивме забава - еве ја. По повод нашиот втор роденден ги отвораме портите на едно-дневниот „музеј“, единствениот во кој нема потреба да глумиш замислено и ...
 • Дебар Маало, Skopje
 • 18:00:00 , 30 Сеп, 2017 до 01:00:00 , 01 Окт, 2017
 • Reborn
 • 143 доаѓаат, 237 можеби
 • Академија за убавина - Скопје

  Академијата за убавина е единствена можност во текот на еден ден бесплатно да се совладаат техниките за помлад и поздрав изглед со помош на врвните производи ...
 • Park Hotel, Skopje
 • 18:00:00 , 28 Сеп, 2017 до 19:30:00 , 28 Сеп, 2017
 • Oriflame
 • 14 доаѓаат, 38 можеби