• Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје, Skopje
 • 12:00:00 , 22 Апр, 2017 до 15:00:00 , 22 Апр, 2017
 • Филолошки факултет „Блаже Конески“ - Скопје
 • 161 доаѓаат, 525 можеби
 • Настанот е завршен
 • Отворање на настанот12:05 Хаику на македонски проф. д-р Владимир Мартиновски 12:25 Кратка историја на самураите Стефан Спасовски Никола Николовски 12:45 Јапонска сезонска прослава Срна Зафировска Мирјам Јаневска 13:05 Изгледот на гејшите Камелија Стевковска 13:25 Косплеј на јапонски начин Ива Стојческа Оливера Младеновска 13:45 Уметноста на видеоигрите Румена Најчевска 14:05 Улогата и придонесот на Аниме во кинематографијата Риоко Кокаи14:25 Начин на облекување кимоно проф. Јукари Ота, лектор

  Настани во близина (1км)

  Клеопатра - Балетски Спектакл / Cleopatra Ballet

  КЛЕОПАТРА - Балетски спектакл 27.09.20017 во 20.00 часот во МОБ Билетите се пуштени во продажба на билетарница на МОБ 02/3118451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн ...

  150 за Македонија,за СИТЕ/for Macedonia for Everyone

  „Тие што искусуваат мир внатре во себеси создаваат мирно општество и градат мирна реалност околу нив. Глобалните промени во светот започнуваат од ...
 • Skopje
 • 12:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 13:00:00 , 23 Сеп, 2017
 • Joko Veso
 • 19 доаѓаат, 24 можеби
 • Настанот е завршен
 • Organizirana prosetka so klienti

  Sekoja sabota organizirana prosetka so klienti niz gradot na saloni so koi sme partneri za prodazba na plocki, sanitarija i dekorativni elementi, vrati i ...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 23 Сеп, 2017 до 12:00:00 , 28 Окт, 2017
 • Renoviranje Skopje
 • 2 доаѓаат, 3 можеби
 • Business Run 2017

  BUSINESS RUN 2017 Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ :: Инфо за трката Опис: Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски ...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 01 Окт, 2017 до 12:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Прв до врв
 • 124 доаѓаат, 386 можеби
 • ТОСКА / TOSCA - Giacomo Puccini

  Џакомо Пучини ТОСКА 06.10.2017 / 20.00 Диригент: Бисера Чадловска Асс. диригент: Катерина Стојковска Режисер: Огњан Драганов (Бугарија) Асс. режисер: Трајко ...

  Прво големо предавање за личен развој

  ПРВО ГОЛЕМО отворено предавање за ЛИЧЕН РАЗВОЈ на проф. д-р Лазар Ѓуров Те предизвикуваме БАШ ТЕБЕ! Сакаш да си подобар? Поуспешен? Среќен? Те покануваме ...