• Summer club Havana, Skopje
 • 19:00:00 , 20 Мај, 2017 до 01:00:00 , 21 Мај, 2017
 • Rap Skillz Makedonija
 • 232 доаѓаат, 245 можеби
 • Настанот е завршен
 • Rap Skillz Makedonija ви го презентираат петтиот по ред, а воедно и најголемиот battle rap настан кај нас – “MAYDAY".20-ти мај во летна Хавана, Скопје, со почеток од 19 часот, ќе се одржи промо настан од продукцијата на Rap Skillz Makedonija наречен MAYDAY што всушност значи повик за спас (distress call). За суштината на културата да се зачува и таа да продолжи да постои за тоа што е наменета има потреба од помош. За таа цел 12 артисти (5 битки) ќе си ги одмерат силите и ќе покажат што знаат и умеат, преку форматот на претходно напишани акапела текстови.На настанот за прв пат ќе се појават и гости од Бугарија, а исто така агендата е збогатена и со повеќе диџеи.----------------------------------------------------------------------------------------------Организатори: Јордан Иванов (Спит), Vladislav Gavrilovski (Влади) и KiskinovВодител: Небојша Милосављевиќ (Небо)Дизајн: Martin Kovachki (Марков)Beat: Skitara----------------------------------------------------------------------------------------------Битки / Battles:- KRTOT vs. Kiskinov (Divizija)- Ноце vs. Влади (Ortographia)- MD Beddah vs. ПРИМ- Данда vs. Фетус- Лаз Веѓас и Lux Kmala (Rap Pozitiv) vs. Кољо и ЈАСмин (DrunkFlow)----------------------------------------------------------------------------------------------Диџеи / DJs:- DJ Strajk Oficijalen Profil- Dj Oky Doky- DJ Drazi Drags- DJ Popeye- Марко Ortographia----------------------------------------------------------------------------------------------Rap Skillz Makedonija:- Website: https://www.rapskillzmakedonija.com- Facebook: https://www.facebook.com/rapskillzmakedonija- Youtube: https://www.youtube.com/RapSkillzMakedonija- Twitter: https://twitter.com/RapSkillzMK- Instagram: https://www.instagram.com/rapskillzmakedonijaRap Skillz Channel:- Facebook: https://www.facebook.com/RapSkillzChannel- Youtube: https://www.youtube.com/user/RapSkillzChannel- Instagram: https://instagram.com/rap_skillz_channel1- Twitter: https://twitter.com/RapSkillzKanal1- Blog: https://www.rapskillz.wordpress.com/Rap Skillz Slovenija:- Facebook: https://www.facebook.com/RapSkillzSi- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrdHYa2H0V9qyh4AsrTvFXA----------------------------------------------------------------------------------------------Подржувачи на настанот: dns.mk и Team T19.

  Настани во близина (1км)

  Клеопатра - Балетски Спектакл / Cleopatra Ballet

  КЛЕОПАТРА - Балетски спектакл 27.09.20017 во 20.00 часот во МОБ Билетите се пуштени во продажба на билетарница на МОБ 02/3118451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн ...

  Business Run 2017

  BUSINESS RUN 2017 Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ :: Инфо за трката Опис: Штафетна трка во трчање 4 х 2000 метри за компаниски ...
 • Skopje
 • 10:00:00 , 01 Окт, 2017 до 12:00:00 , 01 Окт, 2017
 • купете билети овде
 • Прв до врв
 • 127 доаѓаат, 387 можеби
 • DGR 2017 - Skopje, Macedonia

  Skopje is officially taking part in the world's largest charitable motorcycle event for owners of classic and vintage styled bikes on Sunday September 24th. ...
 • Skopje
 • 09:00:00 , 24 Сеп, 2017 до 12:00:00 , 24 Сеп, 2017
 • The Distinguished Gentleman's Ride
 • 121 доаѓаат, 103 можеби
 • Настанот е завршен
 • Академија за убавина - Скопје

  Академијата за убавина е единствена можност во текот на еден ден бесплатно да се совладаат техниките за помлад и поздрав изглед со помош на врвните производи ...
 • Park Hotel, Skopje
 • 18:00:00 , 28 Сеп, 2017 до 19:30:00 , 28 Сеп, 2017
 • Oriflame
 • 16 доаѓаат, 42 можеби
 • ТОСКА / TOSCA - Giacomo Puccini

  Џакомо Пучини ТОСКА 06.10.2017 / 20.00 Диригент: Бисера Чадловска Асс. диригент: Катерина Стојковска Режисер: Огњан Драганов (Бугарија) Асс. режисер: Трајко ...