• Sektor 909, Skopje
 • 23:30:00 , 21 Јун, 2017 до 05:00:00 , 22 Јун, 2017
 • Sektor 909
 • 612 доаѓаат, 820 можеби
 • Настанот е завршен
 • На 21јуни Сектор 909 по две години пауза, повторно ќе ги отвори вратите за својата публика. Како и досега ќе ја почитуваме традицијата и ќе отвориме со хуманитарна забава за Скопската зоолошка градина. Досега беше донирано коњчето Флекица, дресирано за помош и релаксација на аутистични деца, а веќе наредната година дониравме и опрема за децата да можат комплетно да уживаат. Сектор 909 ветува дека ќе ја промени моменталната енергетска состоја и ве покануваме да уживате во квалитетот на звукот и светлото какви не се паметат во историјата на скопскиот ноќен живот. Вашата поддршка ни е важна, ајде да го направиме лето 2017 незаборавно.

  Настани во близина (1км)

  Супер Скопје 25 Август плоштад Скендербег, 26 Август Св. Спас

  Супер Скопје 26 Август Плоштад Свети Спас Кале - Офкестра, Фанки Гуру, Енерџи бенд и Фиц - Студени нозе Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, втор ...
 • Skopje
 • 21:00:00 , 25 Авг, 2017 до 23:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Gorilla Produkcija
 • 31 доаѓаат, 99 можеби
 • Deep'a & Biri.Transmat.Black Crow Record

  25/AUG/17 DEEP'A & BIRI [Transmat.Black Crow Records] TOMI BOJADZI [Pure Soul] Depp’a & Biri се едни од најталентираните артисти на израелската музичка сцена. ...
 • Sektor 909, Skopje
 • 23:00:00 , 25 Авг, 2017 до 05:00:00 , 26 Авг, 2017
 • Sektor 909
 • 24 доаѓаат, 26 можеби
 • Galoski at TBA

  Follow me on https://www.instagram.com/aleksandargaloski/
 • Skopje
 • 22:00:00 , 26 Авг, 2017 до 01:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Galoski
 • 1 доаѓаат, 4 можеби
 • ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

  ✔️ Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во ...
 • Skopje
 • 11:00:00 , 29 Авг, 2017 до 22:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • Комора на Република Македонија за приватно обезбедување
 • 23 доаѓаат, 55 можеби