• Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 23 Мар, 2017 до 11:00:00 , 24 Мар, 2017
 • Public Room
 • 2 доаѓаат, 0 можеби
 • Настанот е завршен
 • Бојан Велевски, човекот со нос налик на бабура, јапански поглед и веќе проќелавена глава, Ви го претставуваме подолу во едно сосема нескромно издание:Бојан е првиот македонски комичар со настапи низ Хрватска. Првиот македонски комичар со настап на најеминентниот stand up фестивал на Балканот - "PUNCH" во Загреб.Првиот македонски комичар кој прави stand up турнеја во Македонија, во над 25 градови (20 реализирани) со над 30 настани, со наслов - "TOUR DE STAND UP".Првиот комичар во Македонија со ДВЕ распродадени авторски ONE MAN SHOW-а во ДОМ НА АРМ - 28.11.2015 и 23.12.2015.Комичар со над 300 настапи во својата 5 годишна комична stand up кариера.Дојдете да се смееме заедно~https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/vechera-i-smeenje-do-solzi-i9qP9026092650contact@publicroom.org

  Настани во близина (1км)

  Концерт! Fierce!

  Заедно со Fierce ѕирнуваме во фестивалските денови кои следат! На 23-ти те покануваме на отворање на поштенско сандаче кое ќе ги чека твоите идеи и предлози ...
 • Public Room, Skopje
 • 21:00:00 , 23 Авг, 2017 до 01:00:00 , 24 Авг, 2017
 • Дотерај го Скопје
 • 70 доаѓаат, 207 можеби
 • Стрижек, Јабланица

  На 27.08.2017 (недела) во рамки на Планинарски предизвик „12 Врвови“, Планинарско Друштво Трансверзалец организира повторно искачување на врвот Стрижак на ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:00:00 , 27 Авг, 2017 до 21:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 18 доаѓаат, 143 можеби
 • Звуците на Чаршијата/Tingujt e Carshise 2017

  Фестивалот е дестинација на квалитетна забава и ги почитува обичаите и духот на старата Скопска Чаршија. Festivali është destinacion i argëtimit cilësor dhe ...
 • Kic Qik, Skopje
 • 09:00:00 , 30 Авг, 2017 до 00:00:00 , 31 Авг, 2017
 • Kic Qik
 • 61 доаѓаат, 86 можеби
 • Орле, Вишешница

  На 26.08.2017 (сабота) во рамки на Планинарски предизвик „12 Врвови“, Планинарско Друштво Трансверзалец организира повторно искачување на врвот Орле. ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 05:00:00 , 26 Авг, 2017 до 20:00:00 , 26 Авг, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 6 доаѓаат, 100 можеби
 • Филмска проекција во МОФ

  Во склоп на низата настани организирани во месецот на младите, овој четврток (24ти август) ве покануваме на филмска проекција која ја организираме во дворот на ...

  Saturday in Public Room

  Некогашната музика на стандардниот џез репертоар како подлога за звуците на сегашноста ~ Саботно дружење со Зоран Павловски - контрабас, Бојан Жунгулов- ...
 • Public Room, Skopje
 • 22:00:00 , 26 Авг, 2017 до 01:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Public Room
 • 12 доаѓаат, 21 можеби
 • Снузни го летото

  Летото полека ги лижеше раните зададени од студеното време... Србите одлучија дека е боље да комуницираат со нас со гулаби писмоносци... Цела Македонија гореше ...
 • Винил / Vinyl, Skopje
 • 18:00:00 , 24 Авг, 2017 до 13:00:00 , 25 Авг, 2017
 • DJ DJ
 • 2 доаѓаат, 2 можеби