• Brainster, Skopje
 • 17:30:00 , 08 Авг, 2017 до 19:30:00 , 14 Авг, 2017
 • купете билети овде
 • Brainster
 • 11 доаѓаат, 25 можеби
 • Настанот е завршен
 • Без разлика дали си студент, маркетер, сопственик на бизнис или амбициозен ентузијаст кој сака да ја промени својата кариера: научи ги најдобрите и најновите практики за односите со јавноста за постигнување на најдобри резлутати.Порастот на влијанието на социјалните медиуми (блоговите, социјалните мрежи, микромедиa и сл.) го направи комуницирањето на твојата приказна и порака навистина комплицирано. Модерните односи со јавноста бараат интегриран пристап од повеќе различни канали за зголемување на свесноста, анганжираноста и поврзувањето со брендот.Научи како социјалните медиуми направија револуција во односите со јавноста и постигни најдобри резултати преку 8 ефикасни чекори, споделувајќи ја вистинската порака со вистинската публика.Научи како се прави PR план, креирај и оптимизирај ги пораките, вклучи ги сите медиуми и канали, од новинари до блогери и инфлуенсери.Направи стратегија за менаџирање на твоите конекции и репутацијата на организацијата.Зголеми ја свесноста со помош на внатрешни и надворешни “шампиони”, подготви се и успешно навигирај во кризните ситуации.Истражи ги разликите помеѓу објава како вест и објава во социјалните медиуми.Стекни се со вештини за визуелен storytelling во новите медиуми и научи како се мерат и споделуваат PR резултатите.Програмата вклучува:- Разбирање на односите со јавноста- PR-от денес: онлајн/офлајн- Како се прави комуникациска стратегија?- Односи со медиуми- Примери за тоа како се пишува уникатен Press Release- Корпоративни комуникации- Интерни комуникации- Настани- Лобирање- CSR- Односи со онлајн медиуми- Социјални медиуми- Кризен менаџмент- Буџетирање- PR структура- Работилница: направи PR kit за нов производ на пазарот- Работилница: направи PR кампања за нов производ на пазарот- Работилница: фатален напад во Zoo - Скопје- Задача: дефинирај таргет публика (внатрешна и надворешна) на зададен пример- Case study: пример за успешна коминикациска стратегија за клиент, кампања за општествена одговорност

  Настани во близина (1км)

  Станете за чист воздух!

  Протестот не е организиран од политичка партија, организиран е од граѓани... организиран е од тебе, од мене, од твоите деца, од вашите родители, од сите нас ...
 • Влада на Република Македонија, Skopje
 • 12:00:00 , 16 Дек, 2017 до 14:00:00 , 16 Дек, 2017
 • Aleksandar Delcevski
 • 5662 доаѓаат, 8591 можеби
 • Јавна трибина-Влијанието на технологиите врз развојот на децата

  Почитувани, Здружението за дислексија “АЈНШТАЈН” ја има честа да ве покани на првата јавна трибина во Република Македонија за штетоното влијание од ...
 • KINO Kultura, Skopje
 • 12:00:00 , 20 Дек, 2017 до 15:00:00 , 20 Дек, 2017
 • Хоп Хоп-Остави телефон и лаптоп
 • 58 доаѓаат, 330 можеби
 • Бесна Кобила (1.923 мнв), Србија

  На 17 Декември 2017 г. ДПС Трансверзалец Скопје организира еднодневна планинарска акција на планината Бесна Кобила со истоимениот врв со надморска височина од ...
 • Планинарско Друштво Трансверзалец, Skopje
 • 06:00:00 , 17 Дек, 2017 до 21:00:00 , 17 Дек, 2017
 • Планинарско Друштво Трансверзалец
 • 44 доаѓаат, 247 можеби
 • 7 години Љубов

  Драги љубовџии, љубовџики, комшии, другари, другарки, добри луѓе, мачката рекордер во спиење, кучето со шарени очи, сите вие што сте биле, што сте и што ќе ...
 • Кафе Бар Љубов, Skopje
 • 20:00:00 , 18 Дек, 2017 до 23:59:00 , 18 Дек, 2017
 • Кафе Бар Љубов
 • 75 доаѓаат, 224 можеби
 • Посакувај и остварувај - Искуствена работилница

  Сè во овој наш Универзум се движи и се менува. Така и времето, така и ние. Се приближуваме кон крајот на оваа наша 2017, и пополека ни се приближува 2018 ...
 • Психолошко катче, Skopje
 • 10:00:00 , 17 Дек, 2017 до 18:00:00 , 17 Дек, 2017
 • Психолошко катче
 • 29 доаѓаат, 212 можеби
 • Избор за најдобар менаџер на годината

  Асоцијација на менаџери на Македонија, на ден 21.12.2017 година со почеток во 19:30 часот во х. „Marriott“ организира „Избор за најдобар менаџер на годината“. ...
 • Skopje Marriott Hotel
 • 19:30:00 , 21 Дек, 2017 до 21:00:00 , 21 Дек, 2017
 • Асоцијација на менаџери на Македонија
 • 57 доаѓаат, 198 можеби
 • Поклони радост - Хуманитарна журка

  Поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника Културно информативни центар Срба у Македонији Спона уз помоћ својих пријатеља, спортиста и људи добре ...
 • Винил / Vinyl, Skopje
 • 20:00:00 , 18 Дек, 2017 до 00:00:00 , 19 Дек, 2017
 • СПОНА - Културно-информативни Центар Срба у Македонији
 • 53 доаѓаат, 100 можеби