• Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet, Skopje
 • 20:00:00 , 27 Мар, 2017 до 22:30:00 , 27 Мар, 2017
 • купете билети овде
 • Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet
 • 12 доаѓаат, 62 можеби
 • Настанот е завршен
 • ДРАГАН ДАУТОВСКИ - КОНЦЕРТ - АПОКАЛИПТИКУМ27.03.2017 со почеток во 20.00 часот во МОББилетите се во продажба на билетарницата на МОБ 02/3118451 и онлајн на www.mob.mkНастан во склоп на манифестацијата Денови на Македонска музика.

  Настани во близина (1км)

  Сергеј Четковиќ и Бајага на Кеј – Гтц (Супер Скопје 2017)

  СЕРГЕЈ ЧЕТКОВИЌ И БАЈАГА НА КЕЈ – ГТЦ (СУПЕР СКОПЈЕ 18/19 АВГУСТ 2017) Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, прв викенд “Кеј 13-ти Ноември“. Супер ...
 • UL. KEJ 13 Noemvri, Skopje
 • 21:00:00 , 18 Авг, 2017 до 02:00:00 , 20 Авг, 2017
 • Gorilla Produkcija
 • 730 доаѓаат, 1396 можеби
 • MakeDox 2017

  На 19ти август 1839та година, француската влада го прогласува фотографскиот процес на Луј Дагер како подарок за светот. Неговиот пронајдок, на човештвото му ...
 • Куршумли Ан, Skopje
 • 20:00:00 , 19 Авг, 2017 до 23:00:00 , 19 Авг, 2017
 • MakeDox
 • 230 доаѓаат, 248 можеби
 • FIBA U16 Women's European Championship, Division B

  Women’s #FIBAU16Europe Division B will bring together 22 U16 European women’s teams vying to join Europe’s elite. The tournament will take place in Skopje, MKD ...
 • Skopje
 • 17:00:00 , 17 Авг, 2017 до 20:00:00 , 26 Авг, 2017
 • FIBA
 • 70 доаѓаат, 248 можеби
 • Friday - Onija at YellowSub

  Секојпетокблуздаслушаш... Па така и овој Петок, нија Онија го носиме блузот во Beni's Yellow Submarine. И како што наговестува стандардот, Beni ке биде ...
 • Beni's Yellow Submarine, Skopje
 • 22:00:00 , 18 Авг, 2017 до 01:00:00 , 19 Авг, 2017
 • Онија
 • 15 доаѓаат, 16 можеби
 • Acoustic Rock Night with "Crew"!

  Acoustic Rock Band “Crew” повторно на сцената во Distrikt Bar & Kitchen! Повелете на уживање во одлична музика,пријатна атмосфера и уникатни вкусови! Ве ...
 • Distrikt Bar & Kitchen, Skopje
 • 20:30:00 , 19 Авг, 2017 до 23:30:00 , 19 Авг, 2017
 • Distrikt Bar & Kitchen
 • 4 доаѓаат, 17 можеби