• Bazen Irina, Skopje
  • 19:00:00 , 19 Авг, 2017 до 01:00:00 , 20 Авг, 2017
  • Old School Music
  • 46 доаѓаат, 45 можеби
  • Настанот е завршен
  • Добродојдовте !Време е да се ослободиме од дневните обврски и да се препуштиме на забава .Сабота 19 Aвгуст 2017 Журката ќе почнува од зајди сонце во 19:00 до 01 :00DJ - Артисти : Warp Up - Vic Velkovski*Philip Ackowsky+ Изненадување#DeepHouse , #VocalHouse , #TechHouse , #House , #TechnoНешто повеќе за тимот #OldSchoolMusic :https://www.youtube.com/user/Sumarful/videosРезервациите се во ограничени број ке ве молиме за резервација слободно да не контактирате на +38971842076Ќе ве замолиме сите посетители да носат лична карта (18+)Билетите ќе се набавуват на врата од цена 150 Денари со вклучена Пијачка!Ве очекуваме во знак на Летните Вибрации!