• UL. KEJ 13 Noemvri, Skopje
 • 21:00:00 , 18 Авг, 2017 до 02:00:00 , 20 Авг, 2017
 • Gorilla Produkcija
 • 871 доаѓаат, 1662 можеби
 • Настанот е завршен
 • СЕРГЕЈ ЧЕТКОВИЌ И БАЈАГА НА КЕЈ – ГТЦ (СУПЕР СКОПЈЕ 18/19 АВГУСТ 2017) Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, прв викенд “Кеј 13-ти Ноември“. Супер Скопје е проект во организација на Горила продукција, Град Скопје и сите угостители каде ќе се одржат настаните наредни четири викенди. Музичката програма започнува на 18.08.2017 во Петок со настапот на СЕРГЕЈ ЧЕТКОВИЌ, додека на 19.08.2017 Сабота настап ќе има БАЈАГА и неговите ИНСТРУКТОРИ. Бината за настап на Сергеј Четковиќ ќе биде поставена помеѓу Bella Vista и Casa Cubana,Бината за настап на Бајага и Инструктори ќе биде поставена помеѓу Restoran Dion и Soul Kitchen.Телефони за резервации: Ресторан Дион: 076 212 229 Soul Kitchen: 078 886 611Етно Бар: 072 311 792 Ало Ало: 071 222 621 Кубански: 072 311 792Bella Vista: 078 206 139 Plaza De Toros: 02 3123 167 Carpe Diem: 070 355 750 Irish Pub St. Patrick: 070 260 366

  Настани во близина (1км)

  Супер Скопје 25 Август плоштад Скендербег, 26 Август Св. Спас

  Супер Скопје 26 Август Плоштад Свети Спас Кале - Офкестра, Фанки Гуру, Енерџи бенд и Фиц - Студени нозе Супер Скопје, супер четири викенди во Скопје, втор ...
 • Skopje
 • 21:00:00 , 25 Авг, 2017 до 23:00:00 , 27 Авг, 2017
 • Gorilla Produkcija
 • 50 доаѓаат, 127 можеби
 • Звуците на Чаршијата/Tingujt e Carshise 2017

  Фестивалот е дестинација на квалитетна забава и ги почитува обичаите и духот на старата Скопска Чаршија. Festivali është destinacion i argëtimit cilësor dhe ...
 • Kic Qik, Skopje
 • 09:00:00 , 30 Авг, 2017 до 00:00:00 , 31 Авг, 2017
 • Kic Qik
 • 61 доаѓаат, 86 можеби
 • Басс Чаршија С01Е01 @ Капан Ан

  Нова сезона за drum'n'bass / jungle / bass настани е пред нас! 'Басс Чаршија' секоја втора сабота во храмот на 'подземјето' клуб Капан Ан, Скопје. Сабота ...
 • Kapan Han, Skopje
 • 23:59:00 , 26 Авг, 2017 до 05:00:00 , 27 Авг, 2017
 • D2
 • 35 доаѓаат, 53 можеби
 • PARTIES_NIGHTLIFE
 • Филмска проекција во МОФ

  Во склоп на низата настани организирани во месецот на младите, овој четврток (24ти август) ве покануваме на филмска проекција која ја организираме во дворот на ...

  ОБУКА за стекнување „Лиценца за физичко обезбедување“

  ✔️ Комората на Република Македонија за приватно обезбедување, организира ОСПОСОБУВАЊЕ за ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ за стекнување со ЛИЦЕНЦА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ во ...
 • Skopje
 • 11:00:00 , 29 Авг, 2017 до 22:00:00 , 02 Сеп, 2017
 • Комора на Република Македонија за приватно обезбедување
 • 6 доаѓаат, 25 можеби
 • KF Shkëndija vs AC Milan

  Udhetimi i organizuar me autobus nga AC Milan - Kosovë. Linja Pejë - Prishtinë - Ferizaj - Shkup dhe anasjelltas për vetëm 15 euro. Kush nuk e ka siguruar ...
 • Skopje
 • 20:45:00 , 24 Авг, 2017 до 23:00:00 , 24 Авг, 2017
 • AC Milan Albania
 • 19 доаѓаат, 16 можеби