Статистичките податоци за работењето на Постојаниот избран суд – Арбитража покажуваат дека речиси е идентичен соодносот на постапки што се поведуваат со и без ...
сите 10 | | | веќе видена

За две позиции за технички експерти за надзор на следењето на комуникациите се пријавиле седум кандидати. Конкурсот го објави собраниската Комисијата за надзор ...
сите 30 | | | веќе видена

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска,заедно со посебната советничка за земјоделство, шумарство и водостопанство на ...
сите 32 | | | веќе видена
Daily.MK