Ниче Димовски – Македон, познат по делата за поврзаноста на Македонците со мистериите од антиката, особено во периодот на претходната власт, од вчера ...
сите 2 | | | веќе видена

Подготовките за седмиот „Самит 100“ за бизнис-лидери од регионот, што ќе се одржи на 1 и 2 октомври во Белград, се во полн ек. Своето учество на еден од ...
сите 12 | | | веќе видена

Дали се сеќавате на времето кога старите беа авторитетни? Јас се сеќавам многу добро. Ги сакав тие цврсти граници. Беше доволен погледот на татко ми, за да ми ...
сите 5 | | | веќе видена

Овој закон ги утврдува компетентните власти, нивните надлежности, односно процесот на признавање на професионалните квалификации во Република Македонија, ...
сите 2 | | | веќе видена

Во целост ги демантираме паушалните оценки објавени на некои портали дека има конфликт на интереси во врска со договорот за користење диретен интернет пристап ...
сите 11 | | | веќе видена

Наведената проблематика е вметната во колумната на Борис Валдхуизен Ван Зантен, холандски претприемач и основач на популарниот технолошки портал The Next Web. ...
| | веќе видена

Покрај отворањето на нов производствен погон опремен со најсовремени машини, фабриката „Жито пром“ од Гевгелија неодамна го доби и ценетиот интернационален ...
сите 12 | | | веќе видена

Италијанските трговски ланци процениле дека ќе морa да отпуштат десетици илјади вработени ако владата не се откаже од предлогот за забрана за работа во недела. ...
сите 4 | | | веќе видена

next