Земјоделците в вторник излегуваат на протести

Земјоделците во вторник излегуваат на протести во знак на револт поради неисплатените субвенции најавуваат блокада на неколку патни правци во земјава. Не отстапуваат од барањето за средба со министерот за финансии Кирил Миноски од кого сакаат одговор зошто не им се исплаќаат парите, објви ТВ24 . - Пробиени се сите максимално рокови. Земјоделците го изгубија трпението, бидејќи сезоната е во тек и ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒