Завеаните грчки патишта ги изѕемнаа македонските камионџии

Поради снежни наноси на автопатот во Грција од ноќеска во два часот по полноќ забранет e влезот за тешки возила преку преминот Евзони, а тоа на македонската страна, на преминот Богородица создаде колона од камиони, претежно македонски Големите снежни наноси на автопатот во Грција денеска два часа по полноќ ја спуштија рампата за товарни возила на граничниот премин Евзони. Поради тоа, од рано ...

⇐ DailyStart.mk ⇒