Започна развојот на Galaxy S9

„Samsung Electronics“ веќе пристапи кон развивање на својот нов предводник – „Samsung Galaxy S9“. Од моментот на презентацијата на уредите „Samsung Galaxy S8“ и „S8 +“ поминаа малку повеќе од 2 недели. Смартфоните дури уште не појавиле во продажба, а јужнокорејските медиуми јавуваат дека веќе е започнат развојот на следниот модел – „Galaxy S9“. Како што објави „The Investor“, работата над ...

⇐ DailyДенар ⇒