ВРЕМЕ Е ЗА „САМ СВОЈ ГАЗДА“: 10 знаци дека треба да почнете да работите за себе

Сите шефови сакаат да вработат амбициозни службеници со врела енергија и многу идеи. На теорија. Во пракса, понекогаш се случува „началниците“ да се плашат од такви луѓе, бидејќи ги чувствуваат како конкуренција за сопствената фотелја. Но можете ли да ја менувате работата секој пат кога некој ќе ви го одредат за закана? Ова не е рационално решение. Подобро замислете се дали ќе биде можеби подобро ...

⇐ DailyФактор ⇒