ВМРО-ДПМНЕ: Со предложениот ребаланс, Владата го зголемува задолжувањето

Со предложениот ребаланс на Буџетот, Владата на СДСМ го зголемува задолжувањето на Македонија, смета ВМРО-ДПМНЕ. - СДС, Драган Тевдовски и Зоран Заев кои со месеци наназад зборуваа за нивната загриженост дека Македонија е презадолжена земја, сега, откако дојдоа на власт, предлагаат ребаланс во кој предвидуваат поголемо задолжување на државата до крајот на годината за 150 милиони ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒