Во винаријата „Стоби“ одржан мини саем за макро и мали компании од сите региони во Македонија

Во винаријата „Стоби“ денеска во Градско се одржа мини саем за макро и мали компании од сите региони во Македонија. Центарот за развој на претприемачи и менаџери ЦЕЕД Македонија, денска во винаријата „Стоби“ беше домаќин на првиот мини саем за макро и мали претпријатија од сите осум региони на Македонија во рамките на проектот на УСАИД за микро и мали претпријатија кофинансиран од Владата на ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒