Увид во приходите и трошоците на општините на веб страницата на Министерството за финансии

На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk денеска се објавени извештаи со увид во приходите и трошоците на општините. На веб страницата на Министерството за финансии http://www.finance.gov.mk денеска се објавени извештаи со увид во приходите и трошоците на општините. - Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност и ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒