УЈП ја објави втората листа на должници годинава

Управата за јавни приходи ја објави втората листа на должници за годинава. Се работи за листа на должници за долгови доспеани до 31 октомври лани и неплатени до 31 јануари оваа година. Долговите се по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, за должници за кои вкупниот износ на долгот е: повисок од 120.000 ...

⇐ DailyФактор ⇒