УЈП ја објави Листата на должници бр.10/2017

Управата за јавни приходи објави Листа на должници бр.10/2017 за долгови доспеани до 30.06.2017 и неплатени до 30.09.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини. Листата на должници е за вкупниот износ на долгот: повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност; и повисок од ...

⇐ DailyДенар ⇒