Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции

Славче Трпески од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција изјави дека СДСМ биле неспособни и целосно неодговорни кон државата и граѓаните.– СДС во своите 74 дена власт само блокира и крати, автопатот Кичево – Охрид е жртва на неодговорноста и некадарноста на СДС. Неспособната влада на СДС наоѓа нај банални изговори, како да ја запре изградбата на автопатот. Градбата на Автопатот Кичево – Охрид е ...

⇐ DailyА1ON ⇒