Светска банка: бавно закрепнување на глобално ниво

Бавно закрепнување на глобално ниво – ова е оценката на Светска Банка за светскиот економски раст во последниот извештај „Слаби инвестиции во несигурни времиња“. Бавно закрепнување на глобално ниво – ова е оценката на Светска Банка за светскиот економски раст во последниот извештај „Слаби инвестиции во несигурни времиња“. Во него се наведува дека ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒