Субрата Рој за 5 милиони евра го купил охридскиот хотел Славија

За пет милиони евра, индискиот мултимилијардер Субрата Рој, кој од вчера е во посета на Македонија го купил охридскиот хотел Славија. Зделката, како што јавува бизнис-порталот Фактор била склучена вчера непосредно по пристигнувањето на Индиецот во Охрид, каде денеска тој ќе ја разгледа локацијата каде планира да гради супер- луксузно летувалиште. На локација во Љубаништа, Субрата Рој, планира да ...

⇐ Daily24 Вести ⇒