Струјата во Македонија нема да поскапи и нема да има рестрикции

Во Македонија нема да има рестрикции на струја бидејќи снабдувањето со електрична енергија за потрошувачите, односно домаќинствата и помалите компании на пазарот за електрична енергија се одвива редовно и во согласност со нивните потреби. Како што информираат од Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) снабдувањето е редовно и целосно, а струјата се обезбедува главно од домашно производство, но во одредени ...

⇐ DailyРепублика ⇒