Странските експерти и понатаму ќе им помагаат на домашните компании

Подобрување и проширување на производните процеси, подобрена технологија, нови производи, повисоки стандарди и соработка со странски компании. Ова, според вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, се само дел од придобивките од проектот за ангажирање на странски експерти за домашните мали и средни компании, поради што најави дека тој ќе биде продолжен, односно, ќе биде објавен и трет ...

⇐ DailyТелма ⇒