Стопанска комора: Цените во угостителството за Супер купот ги дефинира пазарот

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата н Воедно апелираат семинари те , ед укативните н астани и друг ите видови активности што се одржуваат на државна сметка , да се ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒