Станкоски: Претходните менаџери на ТК – Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат – Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.Како што денеска на прес-конференција соопшти генералниот директор Кирил Станкоски, трошено било и на луксуз за кој делумно нема оправданост. – Тутунскиот комбинат е ...

⇐ DailyА1ON ⇒