Скопскиот аеродром меѓу првите 10 во Источна Европа

Скопскиот аеродром „Алексанадар Велики“ се најде меѓу првите 10 најдобри аеродроми во Источна Европа. Ова е трета година по ред како скопскиот аеродром е на оваа листа. Рангот е направен од World Airport Awаrds – најпрестижните награди во воздухопловната индустрија, кои ги земаат предвид критиките и потребите на корисниците. Според податоците, на првото место во категоријата Источна Европа се ...

⇐ DailyУтрински ⇒