Склучен договор за набавка на 4 електрични локомотиви

Македонски Железници го прошири возниот парк. Ќе се поднови со нови 4 електрични локомотиви. Договорот за набавка со кинеската ЦРРЦ Џуџоу и официјално беше потпишан денеска. Македонски Железници го прошири возниот парк. Ќе се поднови со нови 4 електрични локомотиви. Договорот за набавка со кинеската ЦРРЦ Џуџоу и официјално беше потпишан денеска. ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒