САШО ДАВИТКОВСКИ: Како Современ Дом стана најголем акционер во Скопски Пазар?

Денеска, Сашо Давитковски од компанијата Скопски Пазар до редакцијата на Фактор упати маил, во кој наместо одговори на нашите прашања поврзани со актуелното работење на фирмата, постави низа дилеми и прашања поврзани со други правни субјекти, како и со улогата на нашиот портал.Одговорот на Давитковски ви го пренесуваме во целост. Дали вие тоа работите во интерес на јавноста или за интересите на ...

⇐ DailyФактор ⇒