Се реконструира старата градска болница

Инвестицијата ќе чини 2 милиони евра и е дел од големиот инвестициски циклус за реконструкција на здравствени установи во вредност од 74,6 милиони евра. По цели 80 години се реконструира старата градска болница Свети Климент Охридски во Скопје. Станува збор за комплетна и темелна реконструкција на внатрешноста на болницата, со што ќе се подигне стандардот на негата и услугата на болницата, ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒