Првиот милионер на Државна Видеолотарија на РМ за 2017 падна во Шуто Оризари

Низата милионери на Државна Видеолотарија на РМ за 2017 ја започнуваме со М.М. Тој е среќниот добитник на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ освоен во Спорт Лаиф Трејд во скопско Шуто Оризари. Добивката вредна 1.676.401 денар е освоена на 10 јануари во 17:26. Државна Видеолотарија по 25 милионери во 2016, го доби и првиот милионер за 2017. Среќниот играч М.М. е редовен играч на видеолотариските терминали на ...

⇐ DailyФактор ⇒