ПЛАТИТЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА: Колку навистина се заработува?

Порталот swissinfo.ch објави колку во просек заработуваат одредени професии, но напоменува дека и трошоците за живот се високи. Платите во Швајцарија варираат врз основа на образование, искуство и локација. Бруто платите изнесуваат: фризер 2601 швајцарски франци цвеќар 3800 швајцарски франци графички дизајнер 3800 швајцарски франци столар 4018 швајцарски франци работник во пошта 4031 ...

⇐ DailyФактор ⇒