Осигурување Македонија со висока награда за општествена одговорност

Македонската осигурителна компанија ја доби третата награда “Гунтер Гејер“ за општествена одговорност доделена од страна на главниот акционер од Виена, Wiener Städtische Versicherungsverein, во конкуренција на 50 други компании. „Ајде да бидеме одговорни, забавно е“ е повикот кој го испрати Осигурување Македонија a.д.Скопје-Виена Иншуренс Груп при примањето на наградата „Гунтер Гејер“ за ...

⇐ DailyКапитал ⇒