Лимак започна со подготвителни градежни работи

Мрежа од инфраструктурни текови, водоводни цевки и други инсталации, кои му служат на градот се наоѓаат во внатрешноста на земјиштето во сопственост на Лимак Груп. Овие инфраструктурни инсталации треба да се релоцираат, возобноват и повторно стават во функција. Затоа, компанијата започна со подготвка на теренот помеѓу Музеј на град Скопје и Рамстор Мол. Овие градежни зафати се вршат во целосна ...

⇐ DailyФактор ⇒