Пендаровски еднаш ги изгуби изборите. Познати ни се неговите изјави. Силјановска доколку победи ќе промовира нова политичка култура на обединување. Ова се ...
сите 2 | | | веќе видена

[freetext] Катерина Бошевска претседател на УО на Европската бизнис асоцијација На нашиот пат кон ЕУ мораме да изградиме стандарди кои ќе ги почитуваме и ...
| | веќе видена

Извештајот на Светска Банка и Виенскиот институт за меѓународни економски студии покажува дека неформалното вработување, како еден од главните предизвици на ...
сите 12 | | | веќе видена

Граѓанското образование како дел од формалното образование е едно од клучните фактори во развојот на самосвеста за индивидуалната и колективната одговорност за ...
сите 4 | | | веќе видена

„Фершпед“ имаше успешна година. Добивката надмина 1,36 милиони евра, а профитот по акција е 75 евра и тоа е 6 отсто од последната пазарна цена. Ќе добијат ли ...
сите 6 | | | веќе видена

Конечениот договор беше постигнат во четвртокот навечер после десет часа преговарање на европските институции за забрана на двојниот квалитет на производите на ...
| | веќе видена

next