По објавените ревизорски извештаи за финансиското работење на општините Боговиње, Македонски Брод, Ѓорче Петров, Неготино, Кисела Вода како и извештаите за ...
сите 3 | | | веќе видена

Претседателот на Нотарската комора Васил Кузманоски и членот на Управниот одбор на Нотарската комора Сашо Ѓурчиноски денеска остварија средба со францускиот ...
| | веќе видена

Три потпретседатели на групацијата на Светска банка ќе присуствуваат на Конституенцата на Светска банка и Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), која ќе се одржи ...
сите 37 | | | веќе видена

Главниот финансов директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, д-р Маја Стевкова-Штериева, е избрана за претседател на Македонската ...
сите 5 | | | веќе видена

Понеделнички вести во фокусот на Фактор ... * Кој во Македонија заработи над 100.000 евра од дивиденда на акции? Десетмината акционери кои остварија најголеми ...
сите 8 | | | веќе видена

По 13 години Република Северна Македонија конечно има подобрување на кредитниот рејтинг, откако Агенцијата „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на нашата земја ...
сите 47 | | | веќе видена

next