Јован Деспотовски: Се зголемуваат средствата на Фондот за иновации, на компаниите ќе им помогнеме да ги искористат

Фондот за иновации и технолошки развој ја стартува 2018 година со најава за повеќе новини во своето работење и нови можности за компаниите кои сакаат да ги искористат средствата за зголемување на својот иновативен капацитет. За сите најави и новини од прва рака од директорот Јован Деспотовски. Кои се првите предвидени активности на ФИТР во новата година? – Годината ја започнавме активно во ...

⇐ DailyБриф ⇒