Хотелиерите сами одлучуваат за цените за Супер Купот

Противзаконски и надвор од пазарната логика е да им се наложува на угостителите со какви цени на сместување да ги пречекаат гостите за фудбалскиот Суперкуп во Скопје. Ова е ставот на Здружението за угостителство и туризам при Стопанската комора, од каде што велат дека секој угостител има право сам да процени за колку пари ќе издаде аранжман. А, интересот за финалето меѓу Реал Мадрид и Манчестер ...

⇐ DailyАлсат ⇒