Гелова Стојанова: За само 70 дена Тевдовски го задолжи секој македонски граѓани за нешто над 3.100 денари

Соња Гелова Стојанова од ВМРО-ДПМНЕ денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека до само пред некој месец СДСМ зборувале за презадолженост на државата, а сега кога безмалку на неделна основа се задолжувала државата со десетици милиони евра, молчеле.– Тоа говори за нивното лицемерие. Никаде ги нема збор да изустат за нивниот министер за задолжување, Драган Тевдовски кој само за 70 дена ...

⇐ DailyА1ON ⇒