ЕЛЕМ: Тарифните потрошувачи и понатаму ќе ги добиваат потребните количини струја

Домаќинствата и помалите компании што се на регулираниот пазар за електрична енергија ги добиваат потребните количини енергија и ќе продолжат да ги добиваат соодветно на нивните потреби, порачуваат од АД ЕЛЕМ. Домаќинствата и помалите компании што се на регулираниот пазар за електрична енергија ги добиваат потребните количини енергија и ќе продолжат да ги добиваат соодветно на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒