Цукерберг руши рекорди со најголема заработка

Основачот и директор на интернет гигантот Фејсбук, Марк Цукерберг остварил најголема заработка годинава и му фали уште некоја милијарда за да избие на самиот врз како најбогат човек на светот, титула која има големи шанси да ја освои во наредните години. Според податоците на Блумберг, Цукерберг заработил 21,3 милијарда долари, со што неговото вкупно богатство порасна на 73,1 милијарди. На листата ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒