Четирите синдикати со обвинувања до Министерството за труд и социјална политика

Четирите синдикати, исклучени од ССМ, го обвинуваат Министерството за труд и социјална политика дека ги прекршило законите, но и правилата на ССМ со тоа што го прогласило Живко Митревски за единствен легитимен претседател на синдикалната организација. Денеска остварија средба со претставници од министерството, но и покрај тоа што инсистирале, не успеале да го добијат решението кое му ја ...

⇐ DailyТелма ⇒