БИЗНИС КОЈ ЦВЕТА ВО ЗИМА: Ако сакате да заработите почнете да го правите ова!

Зимата е вистински период кој може да ви донесе добра заработка ако продавате санки. Снегот кој возрасните не го сакаат колку децата му дал идеја на еден бравар од соседството кој веќе 36 години изработува санки за најмалите. Токму вчера Драги Младеновиќ ги распродал сите залихи. Снегот кој го завеал неговиот роден град направил редици пред неговата работилница, па за само четири часа ги продал ...

⇐ DailyФактор ⇒