Ако сте шеф кој сакате да го обожуваат сите, треба да ги поседувате овие карактеристики

Пријатнaта и релаксирана атмосфера во канцеларијата е клучна за успехот на секоја компанија. Еден од луѓето кои носат најголема одговорност за атмосферата, е - се разбира - шефот. Најдобрите бизнис лидери се обидуваат да направат така што 80% од работата да биде забавна и задоволувачка, а останатите 20% да бидат под форма на здрав стрес кој ќе ја подржува мотивацијата, пишува Entrepreneur. ...

⇐ DailyФактор ⇒