Затворскиот цимер на Игор Рамбо открива: Правеше по 5000 стомачни на ден, може живи да ве одере

Потерата по “Рамбо” од Србија трае со денови, а Игор за влакно ѝ се извлекува на полицијата. Сепак, ни 19 полицајци не биле доволни да го фатат Србинот, кој успеал и да рани еден од нив. Во врска со најфамозниот и најбаран криминалец се огласи и неговиот поранешен цимер од затвор, кој за италијанските медиуми вели дека Игор може секого жив да одере. – Во ќелијата правеше и по 5.000 стомачни. ...

⇐ DailyКурир ⇒