(ВИДЕО-ФОТО) „ЕСЕН ВО ГРЦИЈА“: Силен дожд, ветер, поплави,15°C...

Силното време, дожд и силен ветар во Грција направила проблеми за туристите, а поедини места дури имаат и проблеми со поплави. На социјалните мрежи фотографии од невремето објавија многу српски туристи, а најкритично според метеоролозите таму ќе биде денес. Температурата во поедини места била околу 15 степени. Гостите од Србија, кои отседнале во еден хотел во Ситонија, се евакуирани денес од ...

⇐ DailyФактор ⇒