Убиен познат угостител: Додека сопругот ми умираше во раце, убиецот седеше на маса и пиеше ракија

Љубиша Жариќ (71) починал во својтата кафана „Кутак“ во Обреновац, откако што пијаниот гостин Веран Поповиќ (60) го удрил. Жариќ, кој бил срце болесник па од уарот паднал на под , па со главата удрил на бетон и починал. На Поповиќ одреден му е притвор од 30 дена. Љубиша Жариќ (71) починал во својтата кафана „Кутак“ во Обреновац, откако што пијаниот гостин Веран Поповиќ (60) го удрил. ...

⇐ DailyMaxim ⇒